Nyt kun koronaepidemia pysäytti suuren osan yhteiskuntamme hyörinästä, vapautuu aikaa pohdiskella vaikkapa henkiseen hyvinvointiin liittyvää toimintaa. Ja noissa merkeissä olisi nyt senioriväellä kysyntää! Hae mukaan toimintaan.

Keravan ARMAS ry hakee markkinoinnin ja myynnin ammattilaista

RAJATTUUN VARAINHANKINNAN TEHTÄVÄÄN

Tehtävänä on ideoida ja suunnitella rahalahjoitusten hakukampanja yhdessä yhdistyksen kanssa. Laatia kampanjalle toteutuksen suunnitelma sekä osallistua toteuttamiseen. Kohderyhminä yritykset ja yhteisöt, joista yhdistyksellä on jo yhteystietoja olemassa.

 Tavoitteena on toteuttaa äskettäin laissa julkaistu uusi rahankeräyksen muoto, ”pienkeräys”, josta riittää vain ilmoitus viranomaiselle. Prosessi ei vaadi määrällisesti paljoa työpanosta. Lahjoitusten tarve liittyy Keravalla toteutetun ARMAS kulttuurifestivaaliin tämän vuoden toimintaan.

Tehtävä on erityisen otollinen:

– Sinulle, joka olet siirtynyt eläkkeelle, mutta haluaisit vielä hyödyntää monipuolista osaamistasi ja kokemustasi

– Sinulle, jota kiinnostaa soveltaa taitojasi innovatiivisen suunnitelman hyväksi

– myös Sinulle, joka etsit lisätyötä ja on valmis myös panostamaan tuon lisätyön luomiseen

Mitä tehtävä antaa, miten maksetaan ja työn kesto:

– innostava ja antoisa tehtävä joka tuo tekijälle myös mainetta:  olla tukemassa sellaisen kulttuurisen hyvinvointityön edistämistä, jonka tavoitteena on valtakunnallisesti sovellettava konsepti

–  työ tulee aloittaa talkoohengessä vapaaehtoispohjalta ja kulukorvauksin. Kertyvistä lahjoituksista maksetaan provisiopalkkio. Työn kesto noin 3kk, joka on samalla keräykseen sallittu aika. Aloitus heti huhtikuussa, kun tekijä löytyy.

Varojen keruun tarkoitus ja tarve: 

Kyse on siis ns kulttuurisesta hyvinvointityöstä, joka kanavoituu Keravan ARMAS ry:n toiminnan kautta keravalaisten ja lähikuntien ikääntyneiden (ns kolmasikäläiset) sekä vanhusten hyväksi.

Oheistietoa:

Festivaali on saanut Keravan kaupungilta tuotantotukea kohdeavustuksina. Niiden euromäärä on varsin rajallinen, kun on paljon muitakin hakijoita. Festivaali on nuori tapahtuma ja siksi ei saa vielä isojen rahastojen, kuten esim. TAIKE, festivaalitukea.

Kaksi kertaa toteutettu paikallinen ARMAS -kulttuuriestivaali Keravalla on osa valtakunnallista verkostoa. Sen kokeileva pilotointivaihe on päättynyt vuoden 2019 lopulla. Arviointi ja sen pohjalta uudistettu hankesuunnitelma on työn alla. Kyse kehittämishankkeesta johon haetaan rahoitus ministeriöstä. Toteutuu aikaisintaan 2021.

Lisätietoja sekä yhteydenotot:  Marjasinikka Väänänen, Keravan ARMAS Ry:n puheenjohtaja, puh 044-5900179  /  sähköposti:  ms.vaananen@storyway.fi / myös: armas.kerava@gmail.com