Työtä tarjolla

 

TYÖTÄ TARJOLLA

 

 

Hae Kelaan kesätöihin

Kelassa on jälleen tänä kesänä tarjolla mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja. Haut avautuvat jo helmikuussa. Tarjolla on noin 200 mukavaa työpaikkaa ympäri Suomea.

Kesätyöntekijämme työskentelevät mm. etuuskäsittelijöinä, puhelin- ja asiakaspalvelussa sekä ICT-palveluissa. Kesätyö saattaa olla ensimmäinen askel toivomaasi ammattiin, joten työn hakeminen kannattaa!

Kela osallistuu myös tänä vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kela sitoutuu kampanjan mukaisiin hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka varmistavat hyvän kesätyökokemuksen sekä työntekijälle että työnantajalle. Näitä periaatteita ovat esimerkiksi työn mielekkyys ja hyvä perehdytys.

Kesän 2016 kyselyn mukaan suurin osa kesätyöntekijöistämme olikin sitä mieltä, että oli saanut Kelassa hyvän perehdytyksen. He myös kokivat työn mielekkääksi ja monipuoliseksi. Lähes kaikki kesätyöntekijät pitivät työilmapiiriä mukavana.

Kela on mukana myös Contact Forum -rekrytointimessuilla Messukeskuksessa osastolla C22 keskiviikkona 17.1.2018 kello 10–18. Kela on yksi yli sadasta messuille osallistuvasta työnantajasta. Messukeskuksessa kannattaa vaikka vain pistäytyä, sillä tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue lisää:

  • Kelasta työnantajana: kela.fi/rekrytoi
  • Kelasta myös Instagramissa @kela_fpa
  • Työntekijöiden kokemuksia löydät tunnisteella #töissäkelassa