Työtä tarjolla

 

TYÖTÄ TARJOLLA

 


Haemme joukkoomme

 Jäsensihteeriä


joka on positiivinen, tarkka ja järjestelmällinen. Päävastuusi on jäsenrekisterimme ajan tasalla pitäminen ja jäsenlaskutuksen hoitaminen. Voit olla meille sopiva henkilö, mikäli sinulle on ominaista tarttua töihin innokkaasti ja hoitaa ne vastuullisesti maaliin saakka. Tehtävässä voit osallistua myös jäsenpalveluiden ja tapahtumien toteutukseen. Toimistomme hoitaa neljän eri yhdistyksen asioita. Näistä yksi on ruotsinkielinen.

Työnkuva täsmentyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta jäsen- tai asiakaspalvelutehtävistä sekä erilaisten tietojärjestelmien hyvää hallintaa.

Odotamme hakijalta:

  • merkonomin, datanomin, tradenomin tai vastaavaa tutkintoa
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa (ruotsin taito on eduksi)
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluintoa

Lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöalasta ja järjestötoiminnasta.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi jatkuva. Tarjoamme käyttöösi viihtyisät työtilat Helsingin keskustassa, mukavan työyhteisön ja motivoivan, omaa kehittymistäsi tukevan toimenkuvan.

Kirjalliset hakemukset ml. ansioluettelo ja palkkatoive 19.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mika.heikkila@ukl.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa toiminnanjohtaja Mika Heikkilä 050 591 0995 ja johdon assistentti Marja Tirronen 09 1667 6206

 

Hae Kelaan kesätöihin

Kelassa on jälleen tänä kesänä tarjolla mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja. Haut avautuvat jo helmikuussa. Tarjolla on noin 200 mukavaa työpaikkaa ympäri Suomea.

Kesätyöntekijämme työskentelevät mm. etuuskäsittelijöinä, puhelin- ja asiakaspalvelussa sekä ICT-palveluissa. Kesätyö saattaa olla ensimmäinen askel toivomaasi ammattiin, joten työn hakeminen kannattaa!

Kela osallistuu myös tänä vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kela sitoutuu kampanjan mukaisiin hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka varmistavat hyvän kesätyökokemuksen sekä työntekijälle että työnantajalle. Näitä periaatteita ovat esimerkiksi työn mielekkyys ja hyvä perehdytys.

Kesän 2016 kyselyn mukaan suurin osa kesätyöntekijöistämme olikin sitä mieltä, että oli saanut Kelassa hyvän perehdytyksen. He myös kokivat työn mielekkääksi ja monipuoliseksi. Lähes kaikki kesätyöntekijät pitivät työilmapiiriä mukavana.

Kela on mukana myös Contact Forum -rekrytointimessuilla Messukeskuksessa osastolla C22 keskiviikkona 17.1.2018 kello 10–18. Kela on yksi yli sadasta messuille osallistuvasta työnantajasta. Messukeskuksessa kannattaa vaikka vain pistäytyä, sillä tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue lisää:

  • Kelasta työnantajana: kela.fi/rekrytoi
  • Kelasta myös Instagramissa @kela_fpa
  • Työntekijöiden kokemuksia löydät tunnisteella #töissäkelassa