Työtä tarjolla

 

TYÖTÄ TARJOLLA

 

 

Olemme M&J Dynastia Oy, vakaavarainen ja luotettava perheyritys.

Meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokitus ja olemme myös ASML:n reilun pelin jäsen. Toimimme Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Oulussa, Helsingissä sekä Kajaanissa ja meillä työskentelee 120-150 työntekijää ajankohdasta riippuen. Toimimme yhteistyössä mm. Suomen suurimpien kustantajien, Suomen Terveysravinnon ja Hohde-luonnonkosmetiikan parissa.

Palkkaamme Helsingin Punavuoressa sijaitsevaan toimistoomme

4 asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä työntekijää kokopäiväisiin työsuhteisiin

ja

3 osa-aikaista työntekijää

 

Kokoaikatyössä työvuorot ovat pääsääntöisesti ma-pe 08:45-16:00 ja osa-aikatyössä työvuorot voidaan räätälöidä esimerkiksi opintojen oheen aamu/ilta tai viikonlopuille.

Hakijalta toivomme positiivista asennetta, joka välittyy myös asiakkaillemme. Odotamme pitkäjänteisyyttä, ahkeruutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä halua kehittyä myyntialalla jopa esimiestehtäviin saakka.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja jatkokoulutuksen alan ammattilaisilta. Panostamme aidosti jokaiseen yksilöön, tarjoamme hyvät tuotteet, joiden parissa työskennellä sekä valmiit asiakasrekisterit. Palkkauksemme on reilu ja selkeä, alkuun turvana takuupalkka 1500 €, mutta omalla tehokkuudella palkkaa pystyy nostamaan ja ensimmäisinä kuukausina meillä tienataaan keskimäärin 2000-2500 €/kk.

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja meillä on tälläkin hetkellä käynnissä huikeita kilpailuita (matkoja, lahjakortteja, rahabonuksia), joihin myös sinä olet oikeutettu osallistumaan. Olemme jo tänä vuonna käyneet New Yorkissa, Espanjassa ja ensi keväänä lähdemme Italian auringon alle.

Kasvavassa yrityksessä on myös erinomaiset ura- ja etenemismahdollisuudet: Olemme ensi vuoden aikana laajentamassa toimintaamme pääkaupunkiseudulla ja etsimme parasta aikaa tiiminvetäjiä sekä myyntipäällikköä koulutettavaksi.

Haku tehtäviin päättyy 15.12.2019

Hakemukset/tiedustelut osoitteeseen helsinki@mjdynastia.fi Puhelin: 044-9824943